Algemene Verwarming & Sanitairwerken

Centrale verwarming: Plaatsing, herstelling en onderhoud van ketels en boilers

Centrale verwarming, ketels, warmtepompen… Da’s onze specialiteit. We zorgen ervoor dat je installatie veilig en correct functioneert en dat je het hele jaar door kan genieten van een warme woning. 


Plaatsing en advies 

Welk merk van ketel neem je best, welke radiatoren passen in welke ruimte en welk vermogen hebben die nodig om de boel te verwarmen? Kan je energie besparen door het plaatsen van thermostaatkranen op de radiatoren? Of is vloerverwarming een betere optie?

Het plaatsen van een verwarmingsinstallatie doet vaak veel vragen rijzen. Vragen waarop wij gelukkig wel een antwoord weten. We informeren je en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze. Bij de installatie van centrale verwarming werken we enkel met kwaliteitsproducten van onze vertrouwde partners. 

Vraag een offerte 

 

Onderhoud & reiniging ketel

Een cv-installatie moet verplicht onderhouden worden. Voor toestellen op gas is dat elke twee jaar. Wij zijn CERGA-gecertificeerd als ‘technicus gasvormige brandstof’ zoals dat heet, en kunnen die verplichte keuring dus voor jou uitvoeren. Een onderhoud houdt in dat we het toestel reinigen en nameten, om zo te weten te komen of het nog aan de wettelijke normen voldoet. Achteraf bezorgen we je dan een reinigings- en verbrandingsattest, zodat je wettelijk in orde bent. 

Cerga certified logo

Maak een afspraak


Herstellingen

Laat je cv-installatie het afweten? Voor dringende herstellingen in de ruime regio rond Lier maken we graag een gaatje in de planning, zodat je niet te lang in de kou moet zitten. 

Contacteer ons

 

  • Logo AVS
  • Logo Square AVS